Contact

Praktische Zaken

Voordat je besluit om contact op te nemen, kan ik me voorstellen dat je nog wel praktische vragen hebt. Hieronder vind je meer informatie over tarieven, vergoedingen, locaties, betalingen, mijn algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Het eerste gesprek gaat via beeldbellen en is gratis.
De afspraak maak je via de link die ik je toestuur met Calendly. Daarna ontvang je meteen de link voor onze afspraak in Zoom. Handig is het als je Zoom van te voren hebt geïnstalleerd.

De Thaibokstherapie sessies zijn op afgesproken locaties.                    Zorg voor kleding dat makkelijk zit. Je mag je eigen bokshandschoenen meenemen en anders heb ik bokshandschoenen voor je.

 

Tarieven

Elke sessie duurt 1 uur.
De tarieven voor 2021 zijn inclusief BTW.

– 1 sessie:      € 98,-
– 3 sessies:   €249,-
– 6 sessies:   €469,-

Vergoedingen

De sessies worden niet vergoed door een ziektekostenverzekering. Wil je jouw coaching vergoed krijgen via jouw werkgever? Vraag je werkgever naar het opleidingsbudget. In sommige CAO ’s is het verplicht dat je een opleidingsbudget krijgt. Voor een werkgever is dit een laag bedrag in vergelijking met andere opleidingen.

Aansluitend is het voor je werkgever fiscaal aftrekbaar. Je krijgt een factuur op naam van Vechtersmindset. Op het factuur komt te staan ‘Werken aan persoonlijk leiderschap’. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Contact Ons

Graag heet ik je, op afspraak, welkom in mijn praktijkruimte in het Coachhuis in Rotterdam. Het Coachhuis is gevestigd in Rotterdam-Centrum. Het is betaald parkeren en de locatie is goed bereikbaar met het OV.

Locatie

Contactformulier