Behandeling

Behandeling

Voordat je besluit om contact op te nemen, kan ik me voorstellen dat je nog wel praktische vragen hebt. Hieronder vind je meer informatie over tarieven, vergoedingen, locaties, betalingen, mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring.


Het eerste gesprek doen we met beeldbellen en is gratis.

Ik werk met Whereby.com, een AVG-proof beeldbelplatform. Je hoeft hiervoor niks te installeren: je klikt voor het intakegesprek op de link die je via mij gekregen hebt en de sessie kan starten.


Vergoeding

Het programma wordt niet vergoed door een ziektekostenverzekering. Wil je jouw coaching vergoed krijgen via jouw werkgever? Vraag je werkgever naar het opleidingsbudget. In sommige CAO ’s is het verplicht dat je een opleidingsbudget krijgt. Voor een werkgever is dit een laag bedrag in vergelijking met andere opleidingen.


Betalingen, wijzigingen of annuleringen

Na afloop van ieder consult ontvang je van mij een factuur. Afspraken kunnen i.v.m. het coronavirus tot op het laatste moment afgezegd worden.
VertrouwelijkheidMijn begeleiding is vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim. Informatie wordt alleen met jouw toestemming aan anderen (bijvoorbeeld je huisarts of specialist) verstrekt.